Een miljoen teleurgestelde kijkers van Under the Dome

De SBS-serie Under the Dome werd fantastisch bekeken, maar het einde van het eerste seizoen liet alle kijkers zwaar teleurgesteld achter.

In Under the Dome heeft een Amerikaanse stadje een probleem wanneer ze uit het niets omgeven worden door een doorzichtige, maar ijzersterke koepel. De grote vraag in het hele eerste seizoen was waar die 'dome' toch vandaan kwam. De laatste aflevering op SBS 6 had geen antwoorden in petto, dit tot grote ergenis en frustratie van veel reageerders op Televizier.nl. Na 12 afleveringen werd de koepel wit en voelden alle miljoen kijkers zich bedonderd. Ook op Twitter was de teleurstelling groot.

Dat er een 2de seizoen van Under the Dome onderweg is, kon maar weinigen troost bieden.

Roy Donders

De meeste mensen keken naar Radar (2,1 miljoen) en er werd het meest gepraat over GTST. Ook Roy Donders mocht zich wederom verheugen in veel Twitter-aandact.

Toch is er iets geks aan de hand met Roy Donders: Stylist van het Zuiden. Ondanks zijn almaar groeiende populariteit op internet stijgen de kijkcijfers van zijn realityshow niet. Deze week waren het er met 513.000 zelfs 60.000 minder dan vorige week.

Roy ging in deze aflevering naar België om stoffen in te kopen voor zijn huispakkencollectie. Alleen bleken alle winkels dicht. De Tilburger gaf dit keer gelukkig geen levensgevaarlijke tips. Claudia de Breij zat aan de televisie gekluisterd.

Reageren