Eerste TV Lab avond veelbesproken

Het grote Nederland 3 experiment TV Lab ging gisteravond van start. Als het aan de Twitteraars ligt, krijgt Mijn 5000 Vrienden zeker een vervolg.

Bij TV Lab draait het er natuurlijk om dat de kijker zijn mening kan geven over nieuwe formats. Dat lieten veel Twitteraars zich geen twee keer zeggen; zij twitterden er flink op los. De kijkcijfers zijn helaas nog niet bekend.

De Gielmobiel

De Gielmobiel trapte de avond af. ’s Ochtends nam Willy Wartaal de telefoon op in de radioshow van Giel Beelen. Dat betekende dat Frank Evenblij een portret ging maken van de rapper. De kijkers vonden het format niet geschikt voor tv, de positiefste Twitter-reactie was waarschijnlijk dat het “wel aardig” was.

Vechtersbazen

In de tweede ronde ging Vechtersbazen van start. Het programma, gepresenteerd door vechterbaas Arnold Luyd, viel beter in de smaak. Op een enkele zure reactie na, kreeg het programma van velen een 10.

Mijn 5000 vrienden

Tim Hofman mocht de avond afsluiten met zijn 5000 Vrienden. Veel Twitteraars keken al de hele avond uit naar dit format. Gelukkig viel het niet tegen. Tim kreeg enkel lovende kritieken en hier en daar viel er een meisje voor hem in katzwijm. Het programma lijkt dus van een vervolg verzekerd.

Reageren