Expeditie Robinson maakt veelbesproken start

Gisteravond was het dan eindelijk zover: de start van een nieuw seizoen Expeditie Robinson. Het voorstelrondje van de kandidaten werd veel besproken en bekeken.

855.000 kijkers zaten op het puntje van hun stoel voor de aftrap van Expeditie Robinson. Dat is heel netjes, aangezien het voorstelrondje vrijwel jaarlijks rond de 830.000 kijkers trekt. Naar verwachting gaat het avonturenprogramma volgende week over het miljoen.

Zimra Geurts

Ook op Twitter was Expeditie Robinson een succes. Veel Twitteraars lieten alvast weten wie hun favoriet is, bij de mannen leken vooral Geraldine Kemper en playmate Zimra Geurts in de smaak te vallen:

Robert Kranenborg

En op het eind zat er nog een leuke verrassing in het programma: er gaan nog twee kandidaten mee op expeditie. Het gaat om een man en een vrouw. De man lijkt zo goed als zeker chef-kok Robert Kranenborg te zijn...

Het Wilde Oosten

Na Expeditie Robinson ging Het Wilde Oosten van start. De realityshow over negen Achterhoekse jongeren had zeker geen slechte start met 577.000 kijkers. Maar houden de dames en heren uit het oosten deze cijfers ook vast?

Reageren