Expeditie Robinson scoort hoogste kijkcijfers ooit

Expeditie Robinson is dit seizoen populairder dan ooit. Het programma wist gisteravond zelfs zijn eigen kijkcijferrecord te verbreken.

Expeditie Robinson mag zich het best bekeken programma van de primetime donderdagavond noemen. Maar liefst 1.403.000 mensen keken gisteren naar het avonturenprogramma. Hiermee lijkt Expeditie Robinson 2013 nu al het best bekeken seizoen van de show ooit te worden, nog nooit wist het programma over de 1,4 miljoen te scoren. 

Praatcijfers: Geraldine, Everon en Robert

Op Twitter raakte Nederland niet uitgepraat over Expeditie Robinson. Zo moest Everon Jackson Hooi het programma verlaten, hij verloor de proef van Zimra Geurts. Geraldine werd door haar teamgenoten weggestemd, zij mag het dus volgende week tegen Zimra opnemen. Maar hét onderwerp van gesprek was natuurlijk Robert Kranenborg:

Brandpunt Reporter

Brandpunt Reporter deed het ook goed gisteravond met 672.000 kijkers. Centraal stond de zaak rondom kickbokser Badr Hari. Het programma wist te onthullen dat het OM en de politie cruciale fouten hebben gemaakt in het onderzoek.

Liefs Uit...

Expeditie Robinson wist zelfs kijkcijferkoningin Yvon Jaspers verslaan. Liefs Uit... trok deze week 'slechts' 970.000 kijkers. Voorgaande weken keken er telkens meer dan een miljoen mensen.

Reageren