Finale Holland's Next Top Model trekt 492.000 kijkers

Gisteravond kwam er een einde aan weer een spannend seizoen Holland's Next Top Model. De live finale werd door 492.000 mensen bekeken.

Zij zagen hoe de 18-jarige Nikki uit Rotterdam de finale won. Anke werd tweede en Bo eindigde op de derde plaats. Daelorian won vorige week nog de wildcard, maar eindigde gisteravond op de vierde plaats.

Praatcijfers: Holland's Next Top Model

41% van alle tweets over tv-programma's gingen over de spannende finale van Holland's Next Top Model. Veel kijkers uitten vooral hun frustratie over de uitslag:

Show Vandaag

Gistermiddag ging het veelbesproken Show Vandaag van start op SBS6. Beau van Erven Dorens meldde van te voren de verwachtingen laag te houden en te hopen op 100.000 kijkers. Helaas is dat net niet gelukt, het programma werd door 99.000 mensen bekeken.

Feuten

Ook aan de BNN-dramaserie Feuten kwam gisteravond een einde. De 'supermooie' en vooral 'superspannende' finale trok slechts 269.000 kijkers.

Spoorloos

Zoals gebruikelijk was de maandagavond volledig in handen van Nederland 1. Spoorloos was het best bekeken programma van de avond met ruim 2 miljoen kijkers. Radar trok een krappe 1,8 miljoen kijkers en Het Familiediner werd door meer dan 1,3 miljoen mensen bekeken.

Meer over: