Heftig moordverhaal in Love is in the Air trekt veel bekijks

Gisteravond stond een heftig moordverhaal centraal in All You Need Is Love. Robert bezocht nabestaanden van de overleden Lammert en Marga om hun een onvergetelijke reis te bezorgen.

Op 4 maart 2013 werden Lammert en Marga Westra vermoord toen zij hun boot wilden verkopen. Met de opbrengst van de verkoop wilden de twee naar oom Appie, de broer van Marga, reizen.

Zover is het dus nooit gekomen, maar Robert zorgde er in Love is in the Air voor dat alle nabestaanden wel naar oom Appie in Canada konden. Dit bijzondere verhaal trok 1,1 miljoen kijkers.

De Zomer Voorbij

De Volendamse vrienden Jan Smit, Kees Tol en de 3Js trokken afgelopen zomer naar Kroatiƫ. Vanaf gisteravond zijn hun avonturen te bewonderen in De Zomer Voorbij. Deze eerste aflevering, met gasten Humberto Tan en Jamai Loman, trok 623.000 kijkers. Dat is iets meer dan vorig jaar, toen keken 594.000 mensen naar de openingsaflevering.

Praatcijfers: Camping Powned

Ook nieuw gisteravond was Camping Powned. Hierin gaat Rutger Castricum met zes gezinnen mee naar Frankrijk die dankzij de crisis al lang niet meer op vakantie zijn geweest. Er keken 423.000 mensen naar het programma, op Twitter kreeg het vrijwel alleen maar positieve kritieken:

Reageren