Historische zege Ajax meest bekeken en besproken

2,7 miljoen stomverbaasde mensen zagen Ajax glorieus met 2-1 winnen van het machtige Barcelona. Het was een mooie voetbalavond in de ArenA.

In een magistrale eerste helft scoorde een geweldig spelend Ajax twee keer tegen het dit seizoen nog ongeslagen Barcelona. En dat hadden zelfs de grootste fans niet aan zien komen. De Catalanen moesten het dan wel doen zonder sterspeler Messi doen maar had nog genoeg andere sterspelers op het veld rondlopen.

In de tweede helft was het billenknijpen geblazen. Ajax kreeg een penalty en een rode kaart tegen, maar wist de stand op 2-1 te houden. Via Twitter werden meer dan 70.000 tweets de lucht in gestuurd over de wedstrijd.

Naast alle vreugde zat er ook een zwart randje aan de wedstrijd. Tijdens het juichen viel een supporter van de F-Side van de eerste ring 5 meter naar beneden. De foto's zagen er niet best uit en al snel kwamen via Twitter berichten dat de man overleden was, maar dat bleek niet het geval. De man ligt met ernstig hoofletsel in het ziekenhuis.

Verslaafd

In deze afleverig van Verslaafd! kregen Peter van der Vorst en Jilmmy Geduld te maken met de meest heftige interventie tot nu toe. De 35-jarige aan alcohol verslaafde Emiel had helemaal geen zin in een interventie en schreeuwde en schold dat het een lieve lust was. Uitendelijk vertrok hij toch naar een kliniek in Engeland.

1,6 miljoen mensen zagen de aflevering die eindigde terwijl Emiel nog steeds in een kliniek in Engeland zat. Maar voolopig gaan het goed met hem.

Reageren