Homohuwelijk GTST trekt 2,1 miljoen kijkers

Het eerste tv-homohuwelijk ter wereld, dat tussen Lucas en Menno in Goede Tijden Slechte Tijden, was goed voor meer dan 2 miljoen kijkers.

En dat zijn mooie cijfers voor GTST dat het overigens altijd goed doet. De fans van acteur Ferry Doedens waren in ieder geval zeer te spreken over het ja-woord.

Maandag staat de fans wellicht nog een verrassing te wachten na de huwelijksplechtigheden. Na Bas Muijs zal dan ook Sabine Koning een gastoptreden geven in GTST. Anita Dendermonde is natuurlijk overleden, maar dat weerhoudt haar er niet van om als geest terug te keren in de soap.

De Slimste Mens

Owen Schumacher won voor het oog van 1,4 miljoen mensen de quiz De Slimste Mens. De komiek van Koefnoen versloeg in de finale Margriet van der Linden en Jeroen Kijk in de Vegte. De vorige winnaar, Pieter Derks, overhandigde hem persoonlijk de trofee. Sommige kijkers hadden wel vragen bij de overwinning van Owen.

Utopia

Vrijdag zakte Utopia weer eern klein beetje terug. Na 800.000 kijkers op woensdag en 1,2 miljoen op donderdag haalde de realityserie nu 966.000 kijkers. Nog steeds hartstikke goed natuurlijk, maar SBS 6 zou toch graag elke dag de miljoen aantikken. In de uitzending trok vooral nieuwkomer Jimmy de aandacht. De bikkel slaapt namelijk voor zijn lol buiten en dat vindt Hakim maar niks.

Meer over:

Reageren