Humberto Tan maakt sterke start met RTL Late Night

Gisteravond was de start van een nieuw tv-seizoen. Zo ging ook Humberto Tans talkshow RTL Late Night van start; met ruim 700.000 kijkers.

Knevel & Van den Brink hebben er officieel een concurrent bij: RTL Late Night ging gisteravond sterk van start met 734.000 kijkers. Knevel en Van den Brink hadden er 718.000. Humberto's gesprekken met Marlies Dekkers en Jan Smit lijken dus in de smaak te vallen. Nu is het natuurlijk de grote vraag of Humberto Tan deze cijfers vast weet te houden.

Atlas

RTL Late Night was niet het enige nieuwe programma op de buis. De AVRO zond voor het eerst het avonturenspel Atlas uit. In dit spel met lichte Wie Is De Mol?-vibe dropt Lauren Verster een groep BN'ers in de Sahara. Helaas vielen de kijkcijfers flink tegen: slechts 337.000 mensen keken naar het programma.

The Biggest Loser Holland

Ook SBS6 kwam gisteravond met twee nieuwe programma's op de proppen: sketchshow Ik Ook van Jou en afvalshow The Biggest Loser Holland. Eerstgenoemde deed het best oké met 342.000 kijkers. The Biggest Loser deed het ietsje beter met 387.000 geïnteresseerden, dat zijn jammer genoeg nog geen aantallen waar je u tegen zegt.

Praatcijfers: RTL5

Ondertussen werd er op Twitter druk gepraat over de start van twee RTL5-programma's: Holland's Next Top Model en Samantha en Michael Willen Rust in de Tent. Zo werden de modellen in spe uit HNTM ook online gekeurd:

En dan waren daar nog Samantha en Michael die graag rust in de tent wilden. Renate Gerschtanowitz zapte in ieder geval snel weg:

Reageren