Huwelijksaanzoek Utopia trekt 602.000 kijkers

6 augustus 2014 08:28 | kijkcijfers | Door Televizier

© Utopia SBS

Het huwelijksaanzoek van Ruud aan Billy schroefde de kijkcijfers van Utopia iets op. 602.000 mensen zagen hoe Ruud zijn Billy een best wel romantisch aanzoek deed.

Hij had een reclamevliegtuig geregeld met de tekst: Billy, Ruud wil je wat vragen en een koe had de verlovingsring om zijn nek. Utopia-kijkers hebben vooralsnog weinig vertrouwen in de duur van het huwelijk.

Het is zelfs mogelijk dat het eventuele huwelijk van Ruud en Billy een ordinaire publiciteitsstunt is om wat geld in het laatje te brengen. De Utopianen zijn bijna failliet en de kaartverkoop voor het huwelijk zou de nodige eurootjes kunnen opbrengen.

Slimste Mens

Na het Journaal van Acht Uur (1,7 miljoen) was De Slimste Mens het best bekeken programma van de avond met bijna 1,2 miljoen kijkers. Veel twitteraars maken zich niet zozeer druk over het spel als wel over de opvallende kledingkeuze van enig jurylid Maarten van Rossum.

GTST-Quiz

Met de GTST-Quiz gaat het niet zo goed. De cijfers dalen gestaag, gisteren keken nog slechts 384.000 soapfans naar de quiz met Carlo Boszhard. En zo blijkt de GTST-Quiz toch niet helemaal de gedroomde vervanger van Goede Tijden Slechte Tijden. Al zijn de mensen die wel kijken, zeer enthousiast.

 

Meer over