Idols-docu U Kunt Nog Stemmen trekt 294.000 kijkers

Vooraf was er nogal wat te doen over de documentaire U Kunt Nog Stemmen. Maar de documentaire over de Idols-idolen van toen trok slechts 294.000 kijkers.

In de doucmentaire U Kunt Nog Stemmen komen de tien liveshow-kandidaten van het eerste seizoen Idols uit 2003 samen voor een reünie. Jim, Jamai, Dewi, Hind, Marieke, Yuli, Zosja, Joel, Bas en David vertellen dat het destijds allemaal geen rozengeur en manenschijn was.

RTL Boulevard en RTL Late Night besteedden beiden ruim aandacht aan het onderwerp. Maar omdat de docu op NPO 3 werd uitgezonden keken niet zo heel veel mensen. Er werd wel veel over gesproken.

Dit Was Het NIeuws

Op primetime werd de tweee liveshow van Holland's Got Talent het best bekeken: 1,5 miljoen. De terugkeer van het satirische programma Dit Was Het Nieuws was goed voor 858.000 kijkers. Het is het 19de! seizoen van Dit Was Het Nieuws.

Hollands Hoop

De spannende serie Hollands Hoop trok in week 2 meer kijkers dan bij de première en kwam uit op 831.000. En dat is knap werk voor NPO 2. Misschien dat het gewonnen Gouden Kalf voor beste dramaserie daar iets mee te maken had.

Al blijven er natuurlijk altijd mensen die iets te zeuren hebben.

Reageren