Ik Hou Van Holland best bekeken zaterdagavondshow

Voor de derde week op rij dit seizoen is Linda de Mol met Ik Hou Van Holland de grote winnaar op zaterdagavond. Ditmaal keken 1.97 miljoen mensen.

Linda en haar teamcaptains Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge hadden echter wel geduchte kijkcijferconcurrentie van Studio Sport. Dankzij de verslagen van de eredivisiewedstrijden scoorde het sportprogramma 1.81 miljoen kijkers.

RTL 4 en Nederland 1 stabiel

Na drie weken kan gesteld worden dat de nieuwe zaterdagavond van RTL 4 een stabiel succes is. Wie Ben Ik? scoorde net als vorige week 1.4 miljoen kijkers en ook Dit Was Het Nieuws weet boven het miljoen te blijven. Op Nederland 1 blijven de broers Dorus en Frans Bauer op peil met 1.17 miljoen voor Vive La Frans en ook Koefnoen en Ik Vertrek mogen zich met respectievelijk 1.18 en 1.22 miljoen vaste waardes noemen.

Praatcijfers

Linda de Mol mag qua kijkcijfers dan wel de absolute winnaar zijn, als het op praatcijfers aankomt moet ze de nummer één positie afstaan aan Ik Vertrek. Maar liefst 2455 tweets werden verstuurd over de uitzending waarin Cobus de verwaarloosde camping van zijn schoonouders in het zonnige Portugal overneemt.  Dat leidde tot pijnlijke taferelen en hilarische tweets.

 

Reageren