Ivo Niehe's TV Show nog steeds populair

14 oktober 2013 07:53 | kijkcijfers | Door Televizier

De Tros TV Show gaat inmiddels al 32 seizoenen mee. Nog steeds blijkt Ivo Niehe's programma populair te zijn, gisteravond keken ruim 1,4 miljoen mensen naar de show.

Hiermee bewijzen de TROS en Ivo Niehe dat sleutelen aan een succesformule overbodig is. Het enige wat veranderlijk is aan de show zijn de gasten. Gisteravond trapten modeontwerper Jan Taminiau en uitgever Benedikt Taschen het 33e seizoen af.

Miljoenenjacht

RTL4 scoort ook met een vertrouwde formule. Na dertien jaar bewijst Postcode Loterij Miljoenenjacht nog steeds onverminderd populair te zijn. Vorige week scoorde invaller Winston Gerschtanowitz 1,8 miljoen kijkers, deze week keerde Linda de Mol terug met 2.116.000 kijkers.

Undercover in Nederland

Alberto Stegeman blijft kijkers scoren voor SBS6. Na het succes van Red Mijn Vakantie is hij nu elke zondag weer te zien met Undercover in Nederland. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ging Alberto achter een jeugdvoetbaltrainer aan die zijn pupillen naakt op de foto zetten. De uitzending werd door 1.068.000 mensen bekeken.

Praatcijfers: So You Think You Can Dance

De RTL5-dansshow So You Think You Can Dance startte gisteravond met de liveshows. De show werd spectaculair geopend door zanger Stromae. Op Twitter werd druk besproken welke dansers naar huis moeten en welke de finale moeten gaan winnen:

Meer over