Julia van der Toorn is The Voice of Holland

21 december 2013 01:17 | kijkcijfers | Door Televizier

Julia van der Toorn heeft de vierde editie van The Voice of Holland gewonnen. Ze versloeg in de finale Mitchell Brunings.

Julia was al de grote favoriet voor de finale en de jongste deelneemster maakte die positie helemaal waar. Julia gaat naar huis met een platencontract en een auto.

Julia & Niels

De eerste finalist die afviel, was Jil, daarna verdween Gerrie van het toneel. Julia en Mitchell bleven uiteindelijk over en zij kreeg de meeste stemmen van het Nederlandse publiek. De finalisten zongen in de eindstrijd drie nummers; hun eigen single, een nummer uit de vorige shows en een duet met vier Nederlandse artiesten. Jill trad op met Waylon, Mitchell met Mr Probz, Julia met Niels Geusebroek en Gerrie met Sharon Doorson.

Miss Montreal

Ook Miss Montreal en de Britse zanger John Newman gaven acte de présence in de finale. Coaches Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis deden samen een duet.

Ben Saunders

Julia is de vierde winnares van The Voice of Holland. De eerste editie werd gewonnen door Ben Saunders, daarna volgden Iris Kroes en vorig jaar Leona Philippo.

Meer over