Kijkcijfers dinsdag 7 juni 2022

De TV van gisteren: Kasteelvrouwe Emmy houdt kijkers vast maar verdeelt ze ook

8 juni 2022 09:17 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Avrotros
De tweede aflevering van het realityprogramma Kasteelvrouwe Emmy trok 1,1 miljoen kijkers en dat is ietsje minder dan vorige week. Maar niet iedereen is blij met de capriolen van Emmy. 

Het was even de vraag of het geklus van Emmy in haar Franse kasteel de aandacht van de kijkers vast zou kunnen houden en dat lijkt voorlopig het geval. Emmy werkt al drie jaar aan de restauratie van haar Franse kasteel, maar opschieten doet het niet. Er zijn kijkers die dat heerlijk vinden.

Andere kijkers vinden het gepruts van de eeuwig optimistische Emmy vooral irritant of slaapverwekkend. 

Voor Hetzelfde Geld

Natasja Froger probeerde ook deze week in Voor Hetzelfde Geld Randstatbewoners naar het platteland te lokken. Ditmaal waren Herman, Angelique met hun drie kinderen op zoek naar een huis op het platteland. En daarin slaagden ze ook nog in het Friese Makkinga. Tenminste, dat gold vooral voor Angelique. Herman zag het iets minder zitten maar ging toch overstag. Het programma trok een redelijke 816.000 kijkers op RTL 4.

Khalid & Sophie

De best best bekeken talkshow van de dinsdagavond was weer eens Vandaag Inside met 847.000 kijkers, daarna volgden Op1 en Beau met respectievelijk 608.000 en 597.000. Khalid & Sophie sluit het rijtje af met 529.000. En daarin werd choreograaf Hans van Manen in het zonnetje gezet. 

Meer over