Kijcijfers: 1,2 miljoen zingen mee met musical Sing-a-Long 2013

De Musical Sing-a-Long, de jaarlijkse afsluiter van de Uitmarkt, was gisteravond weer razendpopulair. 1.178.000 musicalfans zongen mee vanuit hun huiskamer.

De afgelopen jaren zakten de kijkcijfers van de Musical Sing-a-Long steeds verder weg. Vorig jaar was zelfs een dieptepunt, met slechts 902.000 kijkers. Maar musicals als The Jersey Boys en Flashdance trokken gisteravond dus weer meer dan genoeg kijkers.

So You Think You Can Dance

Datzelfde gold niet voor So You Think You Can Dance. Het zesde seizoen van het dansprogramma trok gisteravond een magere 475.000 kijkers. Het is de vraag of vernieuwingen als de 'final audition-ronde' en de golden tickets er de komende weken voor zorgen dat er meer mensen gaan kijken.

All Stars 2: Old Stars

Opvallend was de film Alls Stars 2: Old Stars, deze trok maar liefst 900.000 kijkers. Hiermee was de zondagavond volledig in handen van de publieke omroep.

Praatcijfers: Zomergasten

De zomer is zo goed als voorbij en dat betekent ook het einde van Zomergasten. Ontwerper en kunstenaar Daan Roosegaarde mocht dit seizoen het praatprogramma afsluiten. Hij viel duidelijk in de smaak bij vrijwel elke Twitteraar:

Maxim Hartman noemde Roosegaarde iemand met een duidelijke visie:

De laatste Zomergasten trok 580.000 kijkers.

Reageren