kijcijfers: 'Slechts' 1 miljoen voor Sterren Springen

1 miljoen kijkers is natuurlijk helemaal niet gek voor SBS 6, maar na zo veel publiciteit vooraf vallen deze cijfers voor het hysterische programma toch wat tegen.

Een klapper à la Patty Brard zat er niet in zaterdagavond maar Sterren Springen bood genoeg stof om over na te praten. Dikke Dennis had heel toepasselijk een camouflagepakje aangetrokken om zijn nazi-tatoeages te verhullen en sprong best sierlijk achterwaarts van de duikplank. Schaatser Koen Verweij ging als enige van de 10 meter plank en zorgde in zijn zwembroek voor hysterische taferelen en Regilio Tuur bleek na een paar jaar in Amerika alle kennis van het Nederlands totaal vergeten.

Dikke Dennis, Sylvia Geersen en Femke Meines hebben meteen voor laatst gesprongen. Oh Oh Cherso-realityster Joey Spaan en Koen Verweij mochten direct door naar de halve finale.

De sprong van Koen mislukte faliekant, maar Nederland is nu eenmaal verliefd op de blondine.

1 BN'er zat opgelucht thuis op de bank voor de buis.

Ik Vertrek

Waar Weet Ik Veel in eerdere weken nog boven de 2 miljoen scoorde, bleef de meter nu hangen op 1,4 miljoen. Linda de Mol had dus flink wat last van de springende Sterren.

Ik Vertrek op Ned. 1 leed gek genoeg helemaal niet onder het zwembadgeweld. De TROS-serie trok 1,4 miljoen kijkers, net zoveel als in de weken ervoor. Sylvia en haar 20 jaar jongere man Nico vertrokken naar Spanje.

Meer over:

Reageren