Kijkcijers: The Voice wint vrijdagavondbattle van Flikken

Het was de battle tussen Flikken Maastricht, dat aan een nieuw seizoen begon en de audities van The Voice of Holland. De talentenjacht won overtuigend.

Het nieuwe spannende seizoen van Flikken Maastricht wist 1,6 miljoen kijkers aan zich te binden, maar The Voice of Holland ging daar ver overheen. De talentenjacht begon vorige week niet zo denderend met 2 miljoen kijkers, maar dat aantal is nu gegroeid naar 2,3 miljoen. Over The Voice werd ook het meest getwitterd. Ene Martha zong You'll never walk alone en maakte duidelijk veel indruk.

Maar wie o wie zingt de originele versie van dat nummer ook alweer?

De juryleden draaiden hun stoel ook om voor oud-Tweede Kamerlid Sabine Uitslag

Flikken Maastricht

Bij Flikken Maastricht werd het verhaal opgepakt na de dramatische aanslag op Wolfs, Eva en Bols. Het goede nieuws voor veel kijkers: Eva (Angela Schijf) leeft nog.

Late Night

RTL Late Night deed goede zaken op deze vrijdagavond. Het programma scoorde 1,2 miljoen kijkers en had o.a. Waylon te gast die zich had geërgerd aan Ilse de Lange die eerder in de week aan tafel zat bij Humberto Tan en de Eurovisie Songfestivalperiode een zwarte bladzij in haar leven noemde.

Heleen van Royen

Heleen van Rooyen vertelde bij RTL Late Night over de selfie met tampon die op een veiling bijna 2000 euro heeft opgeleverd. De zoon van Heleen zei dat hij best kon leven met de foto.

Reageren