Kijkcijfers dinsdag 24 mei 2022

De TV van gisteren: Kijkcijferhit Dwars Door de Lage Landen sluit af met 1,1 miljoen

25 mei 2022 09:17 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© De Chinezen
Het NPO 2-programma Dwars Door de Lage Landen sloot af met een wandeling naar Groningen. En ook de laatste aflevering waren Arnaut Hauben en zijn vrienden weer het populairst. 

Dwars Door de Lage Landen bleek de laatste weken een onverwachte hit. Nederlanders keken graag naar een paar wandelende Vlamingen. In de slotafleveringen ontmoetten de mannen een vader en zoon die zichzelf 'de hunebedjagers' noemden. En gingen ze naar Glimmen, het dorp dat enkele jaren geleden de Postcode Loterij won, met heel wat multimiljonairs als gevolg.

Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste Meisje van de Klas trok 947.000 kijkers. Centraal stond Alexandra Leijs, die ooit furore maakte als balletdanseres maar zoals meestal bij de mooiste meisjes van Jaap Jongbloed, was er ook genoeg ellende. 

Voor Hetzelfde Geld

De best scorende talkshow deze dinsdag was weer eens Vandaag Inside met 910.000 kijkers, gevolgd door Op1 met 793.000. De kijkcijfers van Beau op RTL 4 hielden niet over met 538.000. Natasja Froger scoorde op dezelfde zender 703.000 kijkers met Voor Hetzelfde Geld. In deze aflevering verruilden Rob en Maurits hun huis in Haarlem voor een klushuis in het Brabantse Nuenen. Over het eindresultaat waren de kijkers zeer te spreken.

Meer over