Kijkcijfers: 1,2 miljoen mensen keken sterren

Het was in het grootste deel van Nederland bewolkt, toch zagen 1,2 miljoen mensen het MAX-programma Heel Nederland Kijkt Sterren.

Jeroen Latijnhouwers en journalist Govert Schilling presenteerden Heel Nederland Kijkt Sterren waarbij er werd geschakeld naar verschillende sterrenwachten in Nederland om de sterren te zien. Dat viel een beetje in het water door de bewolking, maar er viel genoeg te vertellen over het heelal en sterrenstelsels.

En amateursterrenkijkers twitterden enthousiast hun eigen ruimtefoto's de wereld in.

Bureau Raampoort

De nieuwe politieserie Bureau Raampoort met Thomas Acda in de hoofdrol ging in première op SBS 6 en de zender trok daar ruim 1 miljoen kijkers mee. Hele mooie cijfers voor SBS. Bureau Raampoort bestaat voorlopig uit slechts 2 afleveringen, bij succes (en dat er is nu al) komt er een heel seizoen.

PowNews

Bij PowNews waren verborgen camera's ingezet om het datingleven van Onno Hoes te filmen. De burgemeester van Maastricht en de ex van Albert Verlinde had een date met een 20-jarige die PowNews had ingeseind. Het leverde PowNews 370.000 kijkers en gemengde reacties op.

Reageren