Kijkcijfers: 1,2 miljoen voor Bed & Breakfast

Bed & Breakfast van Omroep MAX is met 1,2 miljoen kijkers het een na best bekeken programma van de dag. Alleen het NOS Journaal trok meer kijkers.

Omroep MAX gaat maar door. Na succesvolle programma’s als Groeten van MAX, Droomhuis gezocht en We Zijn er Bijna scoort ook Bed & Breakfast meer dan 1 miljoen kijkers. In het programma logeren drie stellen allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars Bed & Breakfast aan een grondig onderzoek. Dit maakte bij de twitteraars de nodige emoties los. 

Hollandse Zaken

In het discussieprogramma Hollandse Zaken worden diverse actualiteiten besproken. Opvallend is dat iedereen, dus ook mensen zoals jij en ik, in het programma aan het woord komt. Niet alleen bekende Nederlanders en deskundigen krijgen een stem. Helaas kan niet iedereen kan deze vorm waarderen.

Hollandse Zaken van Omroep MAX kreeg er gisteren bijna 200.000 kijkers bij ten opzichte van vorige week. In het programma worden diverse actualiteiten besproken. 669.000 mensen mengden zich gisteren in de discussie over Rusland. Het debat ging ook na de uitzending nog door op Twitter.

Lingo

Er keken gisteren slechts 201.000 mensen naar Lingo, maar toch was het een van de meest besproken programma’s gisteravond. De NPO heeft definitief besloten om het spelprogramma na een kwart eeuw van de buis te halen. De lage kijkcijfers zijn hier de oorzaak van. Dit is opvallend, aangezien de NPO zich bij het paradepaardje Zomergasten niets aantrekt van het dalende aantal kijkers.Op Twitter reageert men teleurgesteld op het nieuws. 

Wie weet zit er nog een bijzondere laatste aflevering aan te komen.

Reageren