Kijkcijfers: 1,2 miljoen voor De Wensboom van Johnny de Mol

Johnny de Mol harkte bijna 1,2 miljoen kijkers binnen voor RTL 4 met zijn nieuwe programma De Wensboom. Geen onaardige score.

In De Wensboom trekt Johnny de Mol langs basisscholen en laat hij wensen van kinderen uitkomen. Zo zorgde een 8-jarige dat zijn juf eindelijk ten huwelijk werd gevraagd en werd ook de laatste wens van een moeder met de ziekte ALS werkelijkheid.

Maar niet alleen de funfactor voor de mensen met de wensen was hoog, ook Johnny de Mol scoort bijzonder goed op dat gebied.

De Wensboom had volgens sommige mensen maar een groot nadeel: kinderen!

Op de Vlucht

Het best bekeken programma op primtime was het DWDD-college van professor Erik Scherder over het brein met 1,4 miljoen kijkers. Op de Vlucht van John van den Heuvel deed het ook prima met 1,3 miljoen. John vloog naar Dubai en greep daar de malafide vastgoedhandelaar Roger Lips in de kraag.

Zo Zijn We Niet Getrouwd

Het gaat niet zo geweldig met het EO-programma Zo Zijn We Niet Getrouwd. Bastiaan Ragas en Tooske trokken nog maar 787.000 kijkers richting NPO 1 en dat is nogal magertjes voor een programma op primetime. Deze week probeerden Izaak en Corrie hun huwelijk te redden. Maar of dat nou zo verstandig was?

Gelukkig bleek na afloop dat het stel zelf ook tot die onvermijdelijke conclusie was gekomen. Izaak en Corrie zijn uit elkaar.

Reageren