Kijkcijfers: 1,2 miljoen zien Operatie Live

27 november 2014 08:46 | kijkcijfers | Door Televizier

© Omroep MAX

Woensdagavond keken er maar liefst 1.229.000 mensen naar Operatie Live. Het unieke Omroep MAX-programma was zelfs trending topic op Twitter.

Na een openhartoperatie en een niertransplantatie toonde Operatie Live woensdagavond een hersenoperatie. Bij een zogenaamde diepe hersenstimulatie (DBS) proberen chirurgen de symptomen van de ziekte van Parkinson te verminderen. De kijkers waren zéér onder de indruk.

Het programma bracht ook de nodige emoties teweeg.

Dokter Tinus

Ruim 1,3 miljoen mensen zaten aan de buis gekluisterd voor het seizoensslot van Dokter Tinus. In deze derde reeks kregen Lisa en Martinus een baby, wat voor de dokter vaak even wennen was. Net nu de twee eindelijk gewend zijn aan de kleine spruit, besloot Lisa’s moeder een bezoekje te brengen aan het stel. Het leverde hachelijke situaties op, waar de kijker van genoot.

Met Open Armen

Het controversiële RTL 4-programma Met Open Armen werd woensdagavond door 1,1 miljoen belangstellenden bekeken. Het programma kwam in opspraak na een uitzending van KRO’s Brandpunt, waarna diverse organisaties stelden dat de adoptieshow de belangen van kinderen schaadt. De kijkers velden hun eigen oordeel.

Meer over