Kijkcijfers: 1,2 miljoen zien TROS 50 jaar worden

De TROS bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden met een show in Carré. 1,2 miljoen mensen gingen er eens goed voor zitten.

En daarmee was 50 Jaar TROS in Carré na Holland's Got Talent en het Journaal van Acht Uur het best bekeken programma van de avond. De grootste familie van Nederland blikte terug blikte met de sterren van weleer terug op alle successen. En dat stemde een ieder tevreden.

Van tevoren waren er wat negatieve geluiden over de presentatie van cabaretier Hans Liberg. Hij zou niet leuk genoeg geweest zijn. Daarover waren de Twittermeningen verdeeld.

Surprise Surprise

Het succes van de TROS-show ging ten koste van de programma's op SBS 6. Surprise Surprise en Beat It verloren flink wat kijkers ten opzichte van vorige week. Waar de verrassingsshow met Do en Henny Huisman vorige week nog begon met 1 miljoen kijkers, keken nu nog 749.000.

Beat It

Beat It met Jan Smit en Gerard Joling verloor nog harder. Van 949.000 vorige week naar 656.000 nu. Een behoorlijke val naar beneden. De kijkers die bleven hangen, zijn over het algemeen wel heel blij met het programma.

Meer over:

Reageren