Kijkcijfers:1,3 miljoen voor Love Is In The Air

25 september 2014 08:19 | kijkcijfers | Door Televizier

© Nick van Ormondt / RTL

Robert ten Brink bewees met Love Is In The Air weer eens dat programma’s over de liefde scoren op televisie. Gisteren keken er maar liefst 1.391.000 mensen naar het RTL 4-programma.

Robert ten Brink reist in het programma Love Is In The Air de hele wereld over om geliefden bij elkaar te brengen. Van Canada tot Zuid-Afrika, als het om liefde gaat is hem geen zee te hoog. Robert reist al jaren de wereld over, al laat zijn topografische kennis hem af en toe in de steek. Dat viel ook de kijkers op.

Scott & Bailey

Moord en humor bleek in de eerste twee seizoenen van Scott & Bailey een prima combinatie. De eerste aflevering van het derde seizoen werd gisteren door 953.000 mensen bekeken. De twee vrouwelijke detectives van de Manchester Metropolitan Police proberen dit seizoen de liefde een plaats te geven. De echte fans zijn in hun nopjes nu de Britse serie eindelijk weer van start is gegaan.

Pauw

Het lukt Jeroen Pauw maar niet om veel mensen naar zijn talkshow te laten kijken. Ook gisteren kreeg het hij met gasten als voormalig minister van Defensie Hans Hillen en oud-generaal Peter van Uhm, niet voor elkaar om meer dan 519.000 kijkers te trekken.

Pauw zond gisteren ook de toespraak van Mark Rutte bij de VN uit. De twitteraars hadden het voornamelijk over Engelse uitspraak van de premier.

Meer over