Kijkcijfers: 1,4 miljoen blijven wakker voor Chantal Blijft Slapen

28 november 2014 09:55 | kijkcijfers | Door Televizier

© Nick van Ormondt

RTL 4 heeft met Chantal Blijft Slapen een regelrechte kijkcijferhit in handen. Het programma van Chantal Janzen werd donderdag door ruim 1,4 miljoen mensen bekeken.

In Chantal Blijft Slapen gaat Chantal Janzen een dagje logeren bij uiteenlopende bekende Nederlanders. In de aflevering van gisteren infiltreerde ze op geheel eigen wijze in het privéleven van Wibi Soerjadi en haar RTL 4-collega Wendy van Dijk. De The Voice Of Holland-presentatrice blijkt een crimineel verleden te hebben.

Wibi bleek een inspiratiebron voor veel twitterende kijkers.

Europa League

Er werd gisteren ook nog gevoetbald door Feyenoord en PSV. De club uit Eindhoven speelde in Portugal tegen Estoril. Het duel werd donderdagavond onder het oog van 1,1 miljoen kijkers gestaakt, nadat hevige regenbuien het veld onbespeelbaar maakten. 

De wedstrijd gaat vrijdagmiddag verder, gelukkig klinkt het laatste fluitsignaal vandaag wél.

Feyenoord moest het gisteren opnemen tegen de topclub Sevilla. In de Spaanse stad verloor de club uit Rotterdam kansloos, maar gisteren waren de rollen omgedraaid. 1.273.000 mensen zagen dat Sevilla in een sfeervolle Kuip werd verslagen met 2-0.

Rondkomen In De Schilderswijk

RTL 4 heeft een geweldige avond achter de rug. Chantal Blijft Slapen werd erg goed bekeken, maar ook Rondkomen In De Schilderswijk blijkt een absolute hit. 1.250.000 mensen bleven thuis voor het programma van Peter van der Vorst. De kijkers waren vooral onder de indruk van de bijzondere bingoavond van Mies.

Meer over