Kijkcijfers: 1,4 miljoen voor Geer en Goor

Er keken gisteren wederom 1,4 miljoen mensen naar Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor. De twee diva’s namen in deze aflevering een aantal homoseksuele ouderen mee naar de Gay Pride.

Gerard Joling en Gordon bezoeken al jaren met plezier de Gay Pride in Amsterdam. Om een aantal homoseksuele ouderen een hart onder de riem te steken, namen ze de bejaarden mee op een boot tijdens dit grote evenement. De lachspieren van de kijkers werden goed getraind.

Expeditie Robinson

De tweede échte aflevering van Expeditie Robinson werd een stuk minder goed bekeken dan de aflevering van vorige week. 1.068.000 mensen zagen dat Kay de proef op zijn naam schreef en Juliette van Ardenne weer terug naar huis moest gaan. Er zijn dan wel minder kijkers, de reacties zijn nog altijd zeer positief.

Juliette laat via Twitter weten dat ze baalt van haar vertrek.

Bluf

Niet alleen Expeditie Robinson werd gisteren slechter bekeken, ook de dramaserie Bluf verloor ruim 100.000 kijkers. Bluf is de Nederlandse versie van de serie Entourage en zit boordevol bekende Nederlanders. Zo zijn er in de RTL 5-serie onder meer rollen weggelegd voor Jan Kooijman, Javier Guzman en Fatima Moreira de Melo. De reacties op het programma zijn overwegend positief.

Meer over:

Reageren