Kijkcijfers: 1,4 miljoen voor Manchester City - Barcelona

In de Champions League won Barcelona uit van Mancester City met 1- 2. Ruim 1,4 miljoen mensen gingen er eens goed voor zitten.

Barcelona speelde de sterren van de hemel in Manchester en lijkt zodoende al een beetje zeker van een plek bij de laatste 8 in de Champions League. Maar kijken naar het ene programma is het andere missen, dat realiseerden sommige kijkers zich maar al te goed.

De Roelvinkjes

Vandaar dat De Roelvinkjes iets minder kijkers trok dan de vorige keer. 447.000 nu tegen 473.000 vorige week. Maar dat maake de ergenis over zoon Dave er niet minder op. In deze aflevering ging hij hardlopen met vader Dries en op dj cursus bij ex-BN'er Jeroen Post.

En in deze aflevering kwam er ineens nog een Roelvink-telg tevoorschijn

Een Dubbeltje Op Zijn Kant

Toch haalde de ergnis over De Roelvinkjes het niet bij de ergenis over de heer des huizes bij Een Dubbeltje op Zijn Kant (904.000). Deze Maurice maakte er een potje van. Hij en en zijn vriendin Nicole hadden 40.000 euro schuld, vooral omdat Maurice telkens verkeersboetes kreeg omdat hij zonder rijbewijs in de auto stapte. En ook wildplassen was een van zijn hobby's.

Reageren