Kijkcijfers: 1,4 miljoen voor Mijn Leven in Puin

Lieke van Lexmond kan tevreden zijn met haar debuut in Mijn Leven in Puin. De opvolgster van Peter van der Vorst trok 1,4 miljoen kijkers richting RTL 4.

In de eerste aflevering stond de alleenstaande moeder Tatjana centraal die nogal veel spullen in huis had staan. Zo veel dat zelfs dat de kamer van haar 11-jarige dochter niet meer begaanbaar was. Lieke bracht het er als presentatrice/hulpverlener volgens de kijkers goed vanaf.

Opvallend aan moeder Tatjana was dat ze 300 paar schoenen in huis had en daar geen afscheid van wilde nemen. De hoeveelheid schoenen riep hier en daar wat jaloezie op.

Herrie in Hotel Spaander

Herman den Blijker en meneer Reimers zijn de komende weken te vinden in het Volendamse hotel Spaander. De onervaren eigenaren willen het enorme hotel graag naar een hoger plan trekken. Herrie in Hotel Spaander trok een mooie 1,6 miljoen kijkers voor RTL 4.

Maar dat de eigenaren hulp nodig hadden werd wel duidelijk.

De RIjdende Rechter

In De Rijdende Rechter (1,2 miljoen kijkers) eisten twee blonde scholieren dat ze alcohol mogen drinken op het schooluitje met een boot. De directeur van de school dacht daar anders over. De dames konden op weinig sympathie van de kijker rekenen.

Reageren