Kijkcijfers: 1,4 miljoen voor Opgelicht?!

28 januari 2015 08:39 | kijkcijfers | Door Televizier

Het programma Opgelicht?! wordt al jarenlang goed bekeken, maar dat betekent niet dat er minder wordt opgelicht in Nederland.

In de uitzending van gisteren kwamen twee dames aan het woord die beiden 15.000 euro hadden overgemaakt naar een nepdeurwaarder vanwege een nepvordering. De man belde ze thuis en zei dat hij anders hun bedrijf in beslag zou nemen. Niet alle kijkers hadden begrip voor de opglichte dames.

En dan was er ook nog een bejaard stel dat al jarenlang in verschillende luxe huizen woonde zonder een cent te betalen en zonder te worden opgepakt.

Jinek

Het best bekeken programma op primetime was Opsporing Verzocht met 1,6 miljoen gevolgd door TV Makelaar met 1,4 miljoen. Met de talkshow van Eva Jinek ging het gisteren niet zo goed, ze zakte onder de 500.000 en kwam uit op 464.000 kijkers. En dat terwijl Eva een paar van de hoofdrolspelers uit de Valkenburgse loverboy-zaak op de bank had. Dat maakte emoties los.

RTL Late Night

Eva's grote concurrent Humberto Tan kwam met RTL Late Night net boven de 1 miljoen kijkers uit. Daarin vertelde Nicolette van Dam over haar nieuwe naaiprogramma Door het Oog van de Naald en dat maakte de grapjas in menig twitteraar wakker.

Ook opvallend was dat Nicolette geen last had van het slechte Yolanthe-licht bij RTL Late Night.

Meer over