Kijkcijfers: 1,5 miljoen voor 50 Jaar Van Duin

3 augustus 2014 08:45 | kijkcijfers | Door Televizier

© AvroTros

André van Duin is na 50 jaar nog altijd mateloos populair. Gisteren keken er ruim 1,5 miljoen mensen naar de humoristische alleskunner.

De TROS profiteert van het feit dat André van Duin dit jaar 50 jaar in het vak zit. Deze zomer is hij op zaterdagavond te zien met een programma waarin hij als meneer Wijdbeens een bezoek brengt aan diverse BN’ers om herinneringen op te halen, uiteraard voorzien van de nodige fragmenten. Dit leverde de nodige hilariteit op.

 

Gay Pride

Een bonte stoet van uitbundig versierde boten voer zaterdag weer door de Amsterdamse grachten. Songfestivalwinnares Conchita Wurst had een eigen boot en ook een groep homoseksuele Marokkanen maakte onderdeel uit van de Canal Parade. Van de 437.000 kijkers was er een groot deel actief op Twitter. Zij spraken voornamelijk over deelnemers uit het Noord-Afrikaanse land. 

Ik Vertrek

Ruim 1,3 miljoen mensen bleven gisteren thuis voor een herhaling van Ik Vertrek. De aflevering ging deze keer over Paul van den Boogaard en zijn vrouw Hélène die een nudistenresort op het eiland Curaçao waren begonnen. Naakt paraderen is op het eiland verboden, dus gingen de bezoekers met de billen bloot op het eigen terrein van Paul en zijn vrouw. Helaas voor de ondernemende Nederlanders waren de buren én de twitteraars hier niet blij mee.

Meer over