Kijkcijfers: 1,5 miljoen voor Finale Everybody Dance Now

De finale van Everybody Dance Now deed het heel lekker met 1,5 miljoen kijkers. Zij zagen dansgroep The Daddies er met de hoofdprijs vandoor gaan.

Zij versloegen in de finale breakdancer Redouan, die de favoriet van de jury was. The Daddies deden voor de grap mee, maar gingen wel met 25.000 euro naar huis.

Daar waren de fans van Redouan niet gelukkig mee.

Programma's die nog beter scoorden dan Everybody Dance Now waren het Journaal (2,1 miljoen), Goede Tijden Slechte Tijden (1,8 miljoen) en Flikken Maastricht (1,8 miljoen). Na Everybody Dance Now bleven ook veel mensen hangen voor RTL Late Night (1,2 miljoen).

Peter R. Over de Grens

Peter R. de Vries presenteerde op Ned. 1 de eerste aflevering van zijn programma Peter R. Over de Grens. Peter ging naar Oeganda waar toverdokters lichaamsdelen van kinderen verkopen. Zware kost, maar wel bekeken door 1 miljoen mensen.

Andy & Melisa

In de realityshow van Andy & Melisa op SBS 6 trok de oud-voetballer een mooi wit pak aan en vroeg hij zijn grote liefde ten huwelijk. Dat werd gezien door een hele respectabele 717.000 kijkers van wie sommige een tikje jaloers werden.

Sommige mannen hebben Andy juist niet zo hoog zitten.

Reageren