Kijkcijfers: 1,5 miljoen voor Intouchables

Een Franse film die 1.543.000 miljoen kijkers trekt. Het lukte de VPRO met de première van het ontroerende Intouchables op Ned. 2.

Intouchables trok 800.000 kijkers naar de Nederlandse bioscopen en dat is al een ongelooflijk aantal. De mensen die de tocht naar de bioscoop niet maakten, zaten nu massaal voor de televisie voor de waargebeurde film over een Franse miljonair die bevriend raakt met een Senegalese immigrant.

Hoe ontroerend ook, Lieke van Lexmond had oog voor andere zaken.

Familiediner

Intouchables uitgezonderd weken de kijkcijfers op Tweede Paasdag niet af van die op een gewone maandag. Het Journaal trok de meeste kijkers (2,3 miljoen), gevolgd door Goede Tijden Slechte Tijden (1,8 miljoen). Spoorloos ging weer als een speer met 1,8 miljoen kijkers en Het Familiediner deed het prima met 1,4 miljoen kijkers. Daarin probeerde Bert van Leeuwen een ruzie op te lossen tussen de wat griezelige leden van een zeer gelovige familie, maar met deze familie kon zelfs Bert niets.

Pauw & Witteman

De scheidende Pauw & Witteman hadden voor het oog van 626.000 kijkers een special over voeding, waarin o.a. Angela Groothuizen mocht vertellen over haar ervaringen met Weight Watchers.

Reageren