Kijkcijfers: 1,5 miljoen voor neuropsycholog Erik Scherder

Een verrassing op de donderdagavond: het best bekeken programma was eens niet Help, Mijn Man is Klusser, maar DWDD University waarin neuropsycholoog Erik Scherder over het brein vertelde.

1,5 miljoen mensen wilden wel eens weten hoe hun hersens in elkaar steken en schakelden in op het college van DWDD University met de veelgeprezen professor Erik Scherder.

Zo Zijn We Niet Getrouwd

Daarna was er nog meer nieuws te beleven met Zo Zijn We Niet Getrouwd van de EO. Daarin helpen showbizzkoppel Bastiaan Ragas en Tooske mensen met een slecht huwelijk. De carrièreswitch van Bas en Toos was even wennen voor de 1 miljoen kijkers.

Bastiaan en Tooske hielpen Kim en Wijnand. Kim was in anderhalf jaar huwelijk al drie keer vreemd geweest en zwanger en Wijnand was agressief en kreeg het benauwd van knuffelen. Het stel communiceerde door tegen elkaar te schreeuwen. Maar gelukkig ging het op het eind van Zo ZIjn We Niet Getrouwd een stuk beter.

Help, Mijn man is Klusser

En dan was er nog de laatste aflevering van Help, Mijn Man is Klusser (1,5 miljoen) waarin John Williams met de meest luie deelnemer ooit had te maken. Robert had gewoonweg niet zo veel zin om te bewegen, laat staan om te klussen. Robert keek liever naar de klussers.

Reageren