Kijkcijfers: 1,6 miljoen voor Tussen Kunst En Kitsch

Ruim 1,6 miljoen mensen bleven gisteren thuis voor een nieuwe aflevering van het populaire Avrotros-programma Tussen Kunst En Kitsch. 

Tussen Kunst En Kitsch vierde gisteren zijn dertigste verjaardag. Om dit te vieren ontvingen presentatrice Nelleke van der Krogt en haar experts de kunst- en kitschbezitters in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Uit de kijk- en praatcijfers blijkt dat het Avrotros-programma niet meer alleen voor de oudere mensen wordt gemaakt, het is een heerlijke show voor de hele familie.

Hollands Beste Bloemstylist

Met de halve finale in zicht mochten de overgebleven kandidaten gisteren flink aan de slag. Ondanks de prachtige bloemdecoraties bleven er bijna 200.000 minder mensen voor het SBS 6-programma thuis dan vorige week. De 654.000 overgebleven kijkers keken niet allemaal vrijwillig naar de show van Kees Tol.

De reacties op het programma waren overwegend positief, al is het beter dat sommige mensen niet naar Hollands Beste Bloemstylist kijken.

Thuis Voor De Buis

Gisteren keken er 968.000 mensen naar Thuis Voor De Buis. In eerste instantie lijkt het misschien niet heel interessant om naar televisiekijkende mensen te kijken, maar het nieuwe RTL 4-programma bewijst het tegendeel. De quotes van de inmiddels beroemde televisiekijkers werken bij veel twitteraars op de lachspieren. 

Reageren