Kijkcijfers: 1,6 miljoen zingen mee met Musical Sing-a-Long 2014

Het was inhaken en zingen geblazen. Niet alleen op het Museumplein in Amsterdam, maar ook bij 1,6 miljoen mensen thuis op de bank bij de Musical Sing-a-Long.

Tijdens de traditionele Sing-a-Long op de Uitmarkt werden liedjes uit de nieuwste musicals gezongen en meezingen was verplicht.

Maar natuurlijk werd dat enthousiasme niet door iedereen gedeeld.

Bonje met de Buren

De SIng a Long was niet het best bekeken programma van de avond, dat was het Journaal van Acht uur met bijna 2,9 miljoen kijkers, gevolgd door Studio Sport Eredivisie (2,6 miljoen) en Een Tegen 100 (2,1 miljoen). SBS 6 deed ook goede zaken met Bonje met de Buren, goed voor bijna 1 miljoen kijkers. Daarin hadden buren last van een pianospelende buurvrouw die elke dat uren oefende. Gelukkig kwamen Jochem van Gelder en Patty Brard met een ingenieuze oplossing.

Life 4 You

RTL 4 had nogal een beroerde avond. De Australische miniserie Secrets & Lies trok op primetime slechts 578.000 kijkers. Ook de terugkeer van Carlo & Irene met Life 4 You op de zondagmiddag werd nogal matig bekeken door 573.000 mensen, maar dat is vast een kwestie van wennen. Of dat ook voor het nieuwe decor geldt, valt nog te bezien.

Maar gelukkig maakte een optreden van Nick & Simon veel goed.

Reageren