Kijkcijfers: 1,8 miljoen voor de eerste Floortje Naar het Einde van de Wereld

29 oktober 2015 07:47 | kijkcijfers | Door Televizier

© BNN

Een prachtig begin voor het tweede seizoen van Floortje naar het Einde van de Wereld. 1,8 miljoen kijkers keken naar de nieuwe avonturen van Floortje Dessing. 

Floortje zette na een lange reis voet op Palmerston Island, een eiland in de buurt bij Nieuw-Zeeland waar ze de Britse Rose ontmoette. Palmerston Island is slechts bereikbaar door drie dagen met een vrachtschip mee te reizen. Daarmee is Palmerston een van de meest afgelegen plekken ter wereld. 

Met 1,8 miljoen kijkers zit Floortje nu al bijna op haar record van vorig seizoen toen het hoogtepunt 2,1 miljoen kijkers was. De blondine trok sowieso al de meeste kijkers op primetime met haar reisprogramma. 

Jan Is de Beste

Jan Versteegh begon maandag aan zijn eerste soloproject: Jan Is de Beste. Daarin strijdt Jan op verschillende gebieden tegen BN'ers. 200.000 mensen zagen op NPO3 dat hij het in de eerste aflevering opnam tegen Patty Brard op het gebied van crime fighting. De meningen over Jan is de Beste lopen nogal uiteen. 

Van der Vorst Ziet Sterren

Peter van der Vorst ging in Van der Vorst Ziet Sterren op bezoek bij Johan Derksen en André Hazes jr. en trok daarmee 1,2 miljoen kijkers. Dré vertelde over de ruzie met zijn zus en moeder en dat hij nooit optreedt zonder een alcoholische versnapering tot zich te nemen. En dat deed de kijkers aan iemand anders denken. 

Meer over