Kijkcijfers: 1,8 miljoen voor Dokter Love

25 januari 2015 11:43 | kijkcijfers | Door Televizier

© Nick van Ormondt

All You Need is Love is onverslaanbaar op de zaterdagavond. Robert ten Brink was ook in de derde week de grote winnaar met 1,8 miljoen kijkers.

Dit keer ging een moeder op zoek naar een leuke date voor haar zoon en werden twee nietsvermoedende moeders uit het publiek op een hele bijzondere manier verrast door hun dochters met een serenade. En natuurlijk reisde Robert af weer naar Down Under.

Cojones

Het satirische programma Cojones met o.a. Erik van Muiswinkel en Remko Vrijdag, had een goede avond en ging voor het eerst door de 1 miljoen grens. 1,1 miljoen kijkers zagen hoe Louis van Gaal en Ronald Koeman elkaar de loef afstaken met beroerd Engels.

Telefilm

De Telefilms op NPO 3 doen het voorlopig nog niet zo goed. De film Undercover, waarin een Turkse agente undercover ging om een mafiabaas te ontmaskeren was best aardig maar werd slechts bekeken door 320.000 mensen.

Aaf

De tv-kijkers hadden duidelijk meer zin in Frans Bauer met zijn Bananasplit (1,4 miljoen) en de laatste aflevering van de comedyserie Aaf op RTL 4 (1,1 miljoen kijkers). Al roept een Nederlandse comedyserie traditiegetrouw gemengde reacties op.

Meer over