Kijkcijfers: 1,9 miljoen zien Nina ontwaken uit haar GTST-coma

10 maart 2015 08:19 | kijkcijfers | Door Televizier

© SBS/Elvin

Komt ze wel terug of niet? De speculaties over Marly van der Velden waren niet van de lucht, maar maandagavond ontwaakte Nina eindelijk uit haar coma.

Nina viel een eeuwigheid geleden van een rots en lag sinds die tijd in een coma en het was maar zeer de vraag of ze daar ooit nog uit zou komen. Gelukkig voor alle fans deed Nina, gespeeld door Marly van der Velde, maandag eindelijk haar ogen weer open.

Toch blijven de GTST-kijkers ook op zulke emotionele momenten zeer kritisch.

Droomhuis Gezocht

Ook Droomhuis Gezocht had weer een zeer goede avond met ruim 1,8 miljoen kijkers. Sybrand Niessen ging voor Bem en haar 90-jarige moeder op zoek naar een Bed & Breakfast in Frankrijk. Die huizen waren ok, maar het was vooral de hoeveelheid weggewerkte alcoholische versnaperingen die opviel.

Het was alleen een beetje balen dat minister Opstelten en staatssecretaris Teeven nu net tijdens Droomhuis Gezocht hun aftreden bekend maakten.

RTL Late Night

In RTL Late Night had Humberto Tan zangeres Esmée Denters te gast. Esmée was ooit bijna een wereldster, maar inmiddels verkoopt ze bevroren yoghurt en doet ze mee aan de Britse versie van The Voice. Maar dat maakte Esmée (die met hoed en Engels accent aan tafel verscheen) er niet sympathieker op voor veel van de 881.000 kijkers.

Meer over