Kijkcijfers: 1 miljoen vinden droomhuis

In verband met de vliegramp in Oekraïne werd de aflevering van 21 juli verplaatst naar 24 juli. Gisteren droomden 1.057.000 mensen mee over een stulpje in het buitenland.

Op basis van hun budget en wensen ging presentator Sybrand Niessen samen met de kandidaten op zoek naar het ideale huis. De deelnemers krijgen drie optrekjes te zien waaruit ze een keuze kunnen maken. Gisteren werd er naar een woning gezocht in Noorwegen. De twitterberichten maakten duidelijk dat niet iedereen dezelfde smaak heeft.

De halve familie ging mee naar het Scandinavische land. Dit ging veel twitteraars iets te ver.

De Slimste Mens

De Slimste Mens blijft razend populair. Gisteren zaten er 955.000 mensen aan de buis gekluisterd voor de kennizquiz van Maarten van Rossem en Philip Freriks. Vaak worden de opmerkingen van het ietwat chagerijnige jurylid besproken, maar gisteren ging het vooral over de kandidaten.

RTL Boulevard

Nicolette Kluijver besprak gisteren onder het oog van 634.000 mensen het laatste entertainment- en lifestylenieuws samen met Oren Schrijver en Fiona Hering. Het was de eerste keer dat de blondine het roddelprogramma presenteerde. Dit leverde overwegend negatieve reacties op. 

Gelukkig werd dit goedgemaakt door een item uit te zenden over de Nederlandse boyband B-brave. De twitterende tienermeisjes gingen volledig uit hun plaat. Hopelijk is er tijdens de uitzending niemand flauwgevallen. 

Meer over: