Kijkcijfers: 1 miljoen voor Deel Je Leven van Joris Linssen

Het nieuwe donorprogramma Deel Je Leven van Joris Linssen trok 1 miljoen kijkers naar NPO 1. Joris gaat daarin op bezoek bij mensen die een transplantatie krijgen.

In de eerste aflevering van het donorprogramma Deel Je Leven wachtte Fleur (12) op een nieuwe lever en kreeg Astrid (41) een nier van haar echtgenoot. En Joris maakte er volgens de kijkers een mooi programma van.

Spoorloos

Het best bekeken programma van de avond was zoals gewoonlijk Spoorloos. 1,9 miljoen mensen zaten weer op het puntje van hun stoel naar de zoektochten van Derek Bolt te kijken.

Internetpesters

Peter R. de Vries ging weer achter internetpesters aan. Dit keer waren dat criminelen die op Marktplaats Playstations verkochten maar de spullen nooit opstuurden.

Uiteindelijk kwam hij bij een stel terecht dat de boel hoogstwaarschijnlijk had geflest, maar ontkende en toen was het opeens afgelopen.

Radar Extra

1,6 miljoen mensen keken naar Radar Extra, waarin Antoinette Hertsenberg onderzocht hoeveel de euro het leven duurder heeft gemaakt ondanks dat politici al jaren beweren dat dat niet zo is.

Reageren