Kijkcijfers: 2,1 miljoen zien Spoorloos

9 september 2014 08:34 | kijkcijfers | Door Televizier

Je hebt van die programma's die nooit aan populariteit lijken te verliezen. Spoorloos is er daar een van. Maandag keken 2,1 miljoen mensen naar het programma.

Daarmee was Spoorloos het best bekeken programma van de avond. En in eerste instantie was presentator Derk Bolt het meest besproken onderwerp van de uitzending.

Maar het ging natuurlijk om de mensen die gevonden werden. In dit geval hoorde een nietsvermoedende man dat zijn vader zijn vader niet was en dat hij een nieuwe broer had in Canada. Dat sprak tot de verbeelding van de kijkers thuis.

Radar

Na Spoorloos en het Journaal van Acht Uur werd het ook al teruggekeerde Radar (1,9 miljoen) het best bekeken. Daarin het onderwerp: klanten van Vodafone die op onverklaarbare wijze de databundels op hun telefoon zagen verdwijnen zonder dat ze iets deden. En niet alleen gewone Nederlanders worden getroffen door dit fenomeen.

Holland's Next Topmodel

Jeroen Pauw is nu een week begonnen aan zijn nieuwe talkshow, maar verbetering in de kijkcijfers is er nog niet. Pauw bleef steken op 584.000 kijkers. Het nieuwe RTL 5-programma Tourette on Tour, waarin Dennis Weening een bandje vormt met mensen die Giles de la Tourette hebben deed 499.000 kijkers en Holland's Next Topmodel scoorde 444.000 kijkers. Hebben ze daar wellicht nog een plekje over voor Tom uit Boer Zoekt Vrouw?

Meer over