Kijkcijfers: 2,3 miljoen mensen zien Ajax wederom verliezen van Barcelona

Het begint traditie te worden. Ajax speelt tegen Barcelona in de Champions League en verliest. Dit keer zagen 2,3 miljoen mensen het gebeuren.

2,3 miljoen zijn er wel 300.000 minder dan tijdens de wedstrijd in Barcelona. Zij voelden al aan dat Ajax het ook deze keer niet zou redden. Al kwam de ploeg uit Amsterdam in de eerste helft wel goed mee met Barcelona.

Maar natuurlijk was het de schuld van de scheids.

Baanbrekers

Nieuw op woensdag was Baanbrekers, een programma van Avrotros waarin Bas van Werven en Dyanne Beekman een paar van de 700.000 werklozen in Nederland aan een baan proberen te helpen. Hopelijk is dat gelukt, want er keken slechts 153.000 mensen. Een bedroevend laag aantal, ondanks de concurrentie van het voetbal.

In het programma moesten werkzoekenden auditie doen voor een panel, de winnaar mocht op gesprek bij een werkgever. En dat beviel de kijkers van geen kant.

Pittige kritiek op een ongetwijfeld goed bedoeld programma, misschien kan er voor de volgende uizendingen nog het een en ander aangepast worden.

Meeuwis en De Mol

Dan maar door naar Meewis en De Mol maken vrienden die gezellig meeliepen met de Luchtmobiele Brigade en dat leverde veel meer tevreden kijkers op.

Guus is wereldberoemd in Nederland, toch kent niet iedere kijker de sympathieke Brabantse zanger.

Reageren