Kijkcijfers: 2,4 miljoen voor jubilerende André van Duin

André van Duin kreeg een gala cadeau omdat hij al 50 jaar mensen aan het lachen maakt en de komiek trok daarmee een prachtige 2,4 miljoen kijkers.

Het is 50 jaar geleden dat André van Duin de talentenjacht Nieuwe Oogst won en sindsdien is de komiek niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Ivo Niehe presenteerde het eerbetoon aan Van Duin. Mies Bouwman, Corrie van Gorp, André Rieu, Simone Kleinsma en nog veel meer collega's waren aanwezig in het Beatrix Theater in Utrecht.

André Rieu

Ook het concert van André Rieu op het Vrijthof gooide hoge ogen wat betreft kijkcijfers. De walskoning trok 1,8 miljoen kijkers.

Schaatsen

Het sneeuwt, het vriest, en het schaatsseizoen is weer begonnen met het NK Allround. 1,5 miljoen mensen gingen daar eens lekker voor zitten. Top 2000 a Gogo deed goede zaken voor NPO 3 met 959.000 kijkers. Het is een tijd geleden dat de zender zo veel kijkers trok.

The Winnter Takes it All

De finale van The Winner Takes it All betekende een kijkcijferrecord voor het programma van Beau van Erven Dorens. The Winner Takes it All deed het tot nu toe maar matig, maar de finale trok een aardige 703.000 kijkers. En zij zagen dat Elvis niet dood is. Hij heet Bouke en komt gewoon uit Nederland.

Reageren