Kijkcijfers: 2,5 miljoen zien Oranje verliezen van Mexico

En zo verloor Nederland zijn vierde wedstrijd op rij. De oefenwedstrijd van Oranje tegen Mexico in de ArenA eindigde in 2-3.

Het verlies tegen Mexico heeft geen gevolgen omdat het maar een oefenwedstrijd was, maar met het oog op de kwalificatiewedstrijd op zondag tegen Letland had winst toch een iets lekkerder gevoel gegeven. Het mocht niet zo zijn. Ondanks een prachtig doelpunt van Wesley Sneijder.

En op de tribune was het ook spannend.

Het Sinterklaasjournaal

Het Sinterklaasjournaal blijft maar profiteren van de Zwarte Pietendiscussie. Woensdag keken ruim 1 miljoen mensen om te zien welke kleur de Pieten hadden. Ze waren nog steeds zwart, al liet een van de Pieten wel weten dat hij geen zin meer had om knecht te zijn. Dat vond Sinterklaas geen enkel probleem.

Heel Holland Bakt

En de volwassen kijkers vermaakten zich ook prima met Het Sinterklaasjournaal waarin het hoofd Bijzaken van de gemeente Gouda opdook en Heel Holland Bakt-juryleden Janny en Robèrt acte de présence gaven als koekenbakkers. Al zijn er mensen bij die het nog niet helemaal vertrouwen.

Tussen Kunst en Kitsch

Vanaf volgend jaar moeten we het doen met Frits Sissing, maar nu was Nelleke van der Krogt gelukkig nog de presentatrice van Tussen Kunst en Kitsch. 1,4 miljoen mensen keken naar Nelleke en de rest.

Reageren