Kijkcijfers: 2,6 miljoen kijkers zien Ajax weer eens verliezen van Barcelona

Voetballiefhebbers hoopten op een stuntje van Ajax tegen Barcelona, maar dat zat er helemaal niet in. De Amsterdammers verloren met 3 -1.

Ruim 2,5 gingen eens goed zitten voor de Champions League-wedstrijd. Maar het geloof in een goed resultaat in Barcelona was al snel weg. De Spaanse ploeg scoorde reeds na 7 minuten. Dat ging op Twitter ongeveer zo.

Jack van Gelder kreef in de nabeschouwing de slappe lach, maar daar werden de Ajax-fans alleen maar chagrijniger van.

RTL 4-herhaling

Vorige week zond RTL 4 de laatste afleveringen uit van Uitstel van Executie en Een Dubbeltje op Zijn Kant. Deze week ging de zender door met herhalingen van dezelfde programma's uit 2011. Dat leverde het programma van Martijn Krabbé alsnog 1 miljoen kijkers op en dat van John Williams 836.000.

Rijdende Rechter

Gelukkig kreeg De Rijdende Rechter (1,1 miljoen kijkers) wel een nieuwe zaak voor zijn kiezen. De klagers hadden hierin last van verstopte leidingen en afvoerputjes. Dit zaakje stonk.

Is This Love?

Het ziet er voorlopig niet best uit voor de dagelijkse SBS 6-datingshow Is This Love?. Naar de première van het programma keken 350.000 mensen, daar waren er bij aflvering 2 nog 270.000 van over. Een flinke daling op toch al niet veel kijkers. Alex vat de algemene mening op Twitter even voor ons samen.

Reageren