Kijkcijfers: 2.7 miljoen snotteren tijdens de All You Need Is Love Kerstspecial

25 december 2014 08:54 | kijkcijfers | Door Televizier

© Nick van Ormondt - RTL

Robert ten Brink bracht op kerstavond geliefden van over de hele wereld weer bij elkaar onder het oog van 2.696.000 mensen.  

Niemand hoort met Kerst alleen te zijn, en dus haalde Robert ‘Dr. Love’ ten Brink mensen van over de hele wereld naar Nederland. Op deze manier kunnen ze samen met hun naasten genieten van het kerstdiner. Ook dit jaar zat de All You Need Is Love Kerstspecial boordevol hartverscheurende en zoetsappige verhalen. De kijkers hielden het niet droog.

Serious Request

Domien Verschuuren, Coen Swijnenberg en Gerard Ekdom mochten woensdagavond het Glazen Huis eindelijk weer verlaten. De drie 3FM-dj's hebben tijdens Serious Request drie dagen niet gegeten en 144 uur radio gemaakt, maar dat deden ze niet voor niets. Dit jaar leverde de actie maar liefst 12.380.438 euro op, een record! Een kijkcijferhit bleef met 782.000 kijkers helaas uit, maar dat is bijzaak. De dj's zijn dolblij!

Kerstfeest Op De Dam

Op Kerstavond vertolkten Antje Monteiro, Jamai, Thomas Berge en Carolina Dijkhuizen aan de hand van klassieke en moderne (kerst)liederen het kerstverhaal tijdens Kerstfeest Op De Dam. De bijzondere vertelling werd niet zo goed bekeken als de All You Need Is Love Kerstspecial, maar er werd wel veel over het programma getwitterd. De 750.000 kijkers hebben genoten.

Fijne feestdagen allemaal!

Meer over