Kijkcijfers: 2,8 miljoen voor de finale van Heel Holland Bakt

26 oktober 2015 08:32 | kijkcijfers | Door Televizier

© Victor Arnolds - MAX

Week na week keken meer mensen naar Heel Holland Bakt. De finale van het bakprogramma brak alle records tot nu toe: 2.844.000 zagen Sarena winnen. 

Sarena was voor de finale van Heel Holland Bakt begon al de favoriet en ze maakte die rol waar met haar spektakelstuk, een ingewikkeld uitziende 1001-nacht-taart. De Gronings/Italiaanse Sarena was na afloop door het dolle heen. 

De arme Farida bakte er, zoals in bijna alle afleveringen, helemaal niets van. Al haar baksels mislukten en in de finale serveerde ze zelfs een stuk plastic in haar taart. 

Tot nu toe brachten de winnaars van Heel Holland Bakt, Rutger en Menno, beiden een bakboek uit. Het is nog even de vraag of dat ook dit jaar zal gebeuren.

 Miljoenenjacht

Heel Holland Bakt kreeg in de finale concurrentie van het nieuwe seizoen Miljoenenjacht. De quiz met Linda de Mol deed het heel aardig met 1,9 miljoen, maar haarlde het dus niet bij de bakkende amateurs. De eerste aflevering van Miljoenenjacht werd een heel treurige omdat deelnemer Arnold Otten uit Helmond met maar 1800 euro naar huis ging, een absoluut laagterecord. Arnold haalde er in de eerste twee rondes naadloos alle hoge bedragen uit. Een prestatie op zich. 

Meer over