Kijkcijfers: 2 miljoen kijkers voor afgang Ajax in Europa League

Ajax werd in de Amsterdam ArenA ondanks een 2-1 winst na verlenging zeer teleurstellend uitgeschakeld door Dnjepr Dnjepropetrovsk.

En dat is balen, want Ajax was de laatste Nederlandse ploeg die dit seizoen nog meedeed in Europa. Uit in Oekraïne verloren de Amsterdammers met 1-0, dus de 2-1 winst thuis was net niet voldoende. Het bewijst nog maar eens dat de Nederlandse competitie internationaal helemaal niets meer voorstelt.

Help, Mijn Man is Klusser

Gelukkig viel er meer te genieten bij Help, Mijn Man is Klusser (1,3 miljoen). De Duitse Sylvia had haar man Martin aangemeld omdat hij te lui was om te klussen. Hun zoontje sliep al drie jaar bij het stel op de slaapkamer en dat betekende al drie geen seks. En laat dat nu net hetgeen zijn dat Sylvia zo waardeerde in Martin.

Uiteindelijk kwam er een kinderkamer, maar niet dankzij Martin. Veel vrouwen op Twitter hebben dezelfde vraag voor John Williams.

Van Hollandse Bodem

De tweede aflevering van Van Hollandse Bodem was goed voor 922.000 en dat is net iets meer dan tijdens de première vorige week. De stellen moesten deze week hun mooiste tomaten en wortels presenteren.

 

Reageren