Kijkcijfers dinsdag 15 maart 2022

De TV van gisteren: 2 miljoen kijkers zien Ajax verliezen in de Champions League

16 maart 2022 09:03 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© ANP
Het lukt Ajax niet om bij de laatste acht van Europa te komen. De Amsterdammers gingen voor 2 miljoen kijkers jammerlijk onderuit in de Johan Cruijff Arena tegen Benfica.
Het begon dinsdagavond allemaal zo mooi met een volle Arena. 

Daarna had Ajax heel veel balbezit maar er kwam maar geen doelpunt. In de tweede helft kregen de Portugezen slechts 1 kans uit een vrije trap en die vloog er meteen in. En zo is de droom van het winnen van de Champions League alweer voorbij.  

Married at First Sight

Mede door de vele kijkers bij Ajax - Benfica moesten de andere programma's het dinsdagavond doen met minder kijkers dan normaal. Op prime time trok Married at First Sight 884.000 kijkers voor RTL 4, terwijl dat er normaal gesproken toch een miljoen zijn. Gelukkig lijkt daar -na het fiasco van Arjan en Maurice- de liefde wel hoogtij te vieren bij Sonny en Dylan. 

Ook op prime time trok de Familie Gillis: Massa is Kassa een aardige 834.000 kijkers richting SBS 6. NPO 1 bleef ver achter met het programma Nederland Kiest het Debat. Slechts 446.000 mensen waren geïnteresseerd in de verkiezingspraat over de gemeenteraden. 

De late avond

De late avond is het domein van Arjen Lubach die met zijn De Avondshow 835.000 kijkers trok. Op1 moest het daarna doen met 672.000. Jinek had een slechte avond met slechts 505.000 kijkers. 

Meer over